Çırak, Kalfa, Usta Öğrenci Ön Kayıtları

13.02.2022 279

Değerli Velimiz / Öğrencimiz;

Merkezimizde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için Çırak/Kalfa/Usta Öğrenci Ön Kayıtları 11 Ocak 2021 Pazartesi tarihi itibari ile başlamıştır.

Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz öncelikle ön başvuru bilgilerini aşağıdaki başvuru formu üzerinden göndermeleri gerekmektedir.

Kesin kayıt için istenen evrakları da haftanın Çarşamba ve Perşembe günleri Müdürlüğümüze teslim etmelidirler.

ok-hareketli-resim-0310 Öğrenci 18 yaşın altında ise; kesin kayda VELİ, ÖĞRENCİ ve İŞVEREN birlikte gelmelidirler.

ok-hareketli-resim-0310 Öğrenci 18 yaşın ÜSTÜNDE ise; kesin kayda ÖĞRENCİ ile İŞVEREN birlikte gelmesi yeterlidir.

Belirtilen kişiler ve idare "İşletmelerde Mesleki Eğitim/Staj Sözleşmesi"ni birlikte imzalamaları gerekmektedir.

İstenen evraklar Müdürlüğümüze teslim edildiği ve sözleşme imzalandığı takdirde öğrencinin kesin kayıt işlemi tamamlanmış olacaktır.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Mustafa DİLMEN

Müdür

ok-hareketli-resim-0310İşletmelerde Mesleki Eğitim/Staj Sözleşmesi

(İşveren Bilgi Formu PDF> TIKLA  EXCEL> TIKLA )

ÇIRAK ÖĞRENCİ KAYITLARDA İSTENEN BELGELER

1) Mesleki Eğitim Merkezinden alınacak 3 suret

(Sözleşme> TIKLA)

(İşveren Bilgi Formu PDF> TIKLA  EXCEL> TIKLA  )

2) Öğrenim Belgesinin aslı ve fotokopisi (diploma, tasdikname vb.) ,

3) 3 Adet vesikalık fotoğraf

4) Nüfus Cüzdanının aslı ve bir adet fotokopisi (T.C Kimlik Numaralı olacak),

5) 1 Top A4 kâğıdı ile 20 TL posta pulu ücreti Okul Aile Birliği Hesabına yatırılacaktır

6)  İşverenin Ustalık ve Usta Öğretici Belgelerinin Fotokopisi.  İşvereni Usta Öğretici Belgesi yoksa; iş yerinde sigortalı çalışanın Ustalık, Usta Öğreticilik Belgeleri iş yeri SGK Hizmet Listesin'de var ise geçerlidir.

7) İşveren Şirket ise; Şirket'in banka adını hesap adını ve İBAN Numarasını gösteren cüzdan veya Dekont .

8) İşveren Şahıs ise; Kimlik Fotokopisi, İş Verenin  Banka Adını, Hesap adını ve İBAN Numarasını gösteren Hesap Cüzdanı veya Dekont Fotokopisi.

9) Ustalık Eğitimine kayıt için ayrıca kayıt yaptıracak kişinin Kalfalık Belgesi Fotokopisi getirmesi zorunludur.

İLETİŞİM BİLGİLERİ;

OKUL TEL: 0362 771 3018  http://akdagmtal.meb.k12.tr