SAMSUN / LADİK - AKDAĞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

AKDAĞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Akpınar Mah.Gaziler Cad.no79 Ladik/SAMSUN
Vizyon
Biz, bilgi çağına uyarlanmış bir kurum olarak; öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, her çocuğun içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak ve onları çok yönlü, haklarını koruyabilen, kendine güven duyan bireyler haline getirmek, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, eğitim öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek ve gurur duyulacak bir kurum haline getirmek, öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Öğretim Şekli :ÖRGÜN
DOĞALGAZ
Fatih Projesi Fiber İnternet
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
PANSİYONLU
0 - YOK
Ulaşım
ÖĞRENCİLERİMİZİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ İLÇEMİZE BAĞLI KÖYLERDEN TAŞIMALI OLARAK OKULUMUZA GELMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
OKULUMUZA KÖYLERDEN SERVİSLE GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ, TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDADIR.
OKULUMUZ, LADİK İLÇE MERKEZİNDEDİR.
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İL MERKEZİNE UZAKLIĞI İSE 80 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri
9.SINIF DÜZEYİNDE 78 KONTENJAN 10.SINIF DÜZEYİNDE 102 KONTENJAN 11.SINIF DÜZEYİNDE 102 KONTENJAN 12.SINIF DÜZEYİNDE 102 KONTENJAN
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İÇİN TABAN - TAVAN PUNLARI 230,109 - 351,821
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu
2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SONUNDA LYS´DE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME YÜZDEMİZ %15 OLARAK GERÇEKLEŞMİŞTİR.
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SONUNDA LYS'DE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME YÜZDEMİZ %15 OLARAK GERÇEKLEŞMİŞTİR.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZUN KIZ FUTSAL TAKIMI HER YIL İLÇE VE İL MÜSABAKALARINDA DERECEYE GİRMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler
2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Tübitak 4006 Bilim Fuarı için başvurumuz kabul edilmiştir.
Proje Çalışmaları
2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Tübitak araştırma projeleri yarışmasına 2 proje ile başvurulmuştur.